Työssäoppimis paikan esittely

 Sokos

Sokos on S-ryhmän tavaratalo, joka on toiminut vuodesta 1952 lähtien.

Sokoksen logo.
Vuonna 2018 Suomessa toimii yhteensä 19 Sokos-tavarataloa, joiden tuotevalikoima riippuu tavaratalon koosta. Suuret tavaratalot ovat yleistavarataloja, jotka sijaitsevat usein suuremmissa umaakuntakeskuksissa. Pienemmät tavaratalot ovat taas keskittyneet kapeammalle alueelle, useimmiten ainakin pukeutumiseen ja kosmetiikkaan. Tavaratalojen tarjontaa voivat täydentää myös esimerkiksi kauneushoitola, parturi-kampaamo, kioski ja S-Pankki. Varsinkin suurten Sokosten yhteydessä palvelee yleensä myös S-market-päivittäistavaraliike ja S-ryhmän ravintolapalveluita. 

Sokoksen rinnalla toimii lisäksi kosmetiikkaa myyvä -myymäläketju. Sokos Emotion -myymälät toimivat pääsääntöisesti joko kaupunkien keskustoissa tai kauppakeskuksissa. Vuonna 2016 Emotion-myymälöitä on yhteensä 34 kappaletta.

Salon sokos:


Sokos Salo sijaitsee Salon ydinkeskustassa, Kauppakeskus Plazassa.  Se on osa valtakunnallista S-ryhmän Sokos-tavaratalojen ketjua, johon kuuluu 12 isompaa ja 10 pienempää Sokosta.  Salon Sokos keskittyy kauneuteen sekä naisten ja miesten pukeutumiseen ja jalkineisiin.

Sokoksen valikoimia ja esillepanoja on kehitetty vastaamaan vaativankin kuluttajan tarpeita. Sokos on asiakkaan mieltä ilahduttava pukeutumisen ja kauneuden Sokos-maailma.  Sokoksemme maailmat rakentuvat selkeistä kokonaisuuksista, jotka antavat ideoita ja helpottavat asiakasta ostovalinnoissa. Salon Sokoksen valikoimista löydät kotimaisten ja kansainvälisten merkkituotteiden lisäksi Sokoksen omia merkkejä. 

Sokoksella hyvä palvelu tarkoittaa viihtyisää ja elämyksellistä ostoympäristöä, laadukasta ja muodikasta tuotevalikoimaa, ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa sekä korkeatasoisia ja täydentäviä palveluja.

Samassa kauppakeskuksessa palvelee Cantina Antonio SaloCafé Figaro ja S-market Plaza.


Kommentit

Suositut tekstit